Wij zijn MB promotion

Official Stanley Stella dealer

Stanley Stella

Stanley & Stella produceert trendy, duurzame kleding die tot in de puntjes is geassembleerd en afgewerkt. Hun doel is om kleding van superieure kwaliteit aan te bieden met de meest consistente maatvoering op de markt in een breed kleurenassortiment: meer dan 180 stijlen en meer dan 100 trendy kleuren.

Creëer jouw eigen stijl

Alle kleding van Stanley & Stella is zonder merklabels. Elke model is ontworpen om te worden voorzien van een eigen design (met bedrukking, borduurwerk, enz.)

Door het unieke ontwerp, de zorgvuldige keuze van grondstoffen en kleurstoffen en de superieure afwerking van de kleding, vind je bij Stanley & Stella de beste blanco kleding die er op de markt is.

Gemaakt met respect voor mens en planeet

Het produceren van milieuvriendelijke, moderne kleding met respect voor mens en planeet is een van de kernwaarden van Stanley & Stella. Ze werken alleen met 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en gerecyclede materialen zoals gerecycled polyester en modal.

De hele productieketen is gecertificeerd door verschillende onafhankelijke instanties en voldoet aan verschillende industrienormen.